Over mij

Ik ben Isabel van de Zande en woon samen met mijn partner Robert in Den Bosch.
Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool in Amsterdam wilde ik eerst wat van de wereld zien en besloot te solliciteren in de reiswereld. In 2000 werd ik aangenomen als stewardess. En nog steeds bevalt de rol van gastvrouw in een vliegtuig mij heel goed. De afwisseling, het contact met mensen van over de hele wereld, alsmede de vrijheid en de mensenkennis die ik opdoe, inspireren mij enorm.
Als kind al beschikte ik over hooggevoelige zintuigen en een sterke intuïtie. In de loop van de jaren heb ik door mijn opleiding SPH, vele cursussen, workshops en de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen aan de Kleine Tiki  vorm kunnen geven aan wat ik waarnam en voelde. Deze ervaring zet ik graag in om anderen te begeleiden op hun pad en heeft geleid tot het ontstaan van mijn praktijk. Mijn levenservaring en inlevingsvermogen zijn mooie hulpbronnen hierin.
De naam Salacia staat symbool voor de godin van de zee. Ik heb hiervoor gekozen omdat water stroomt en voortdurend in beweging is, net als de levensloop van een mens. Water staat symbool voor onze emoties. Salacia staat voor het vrij-uit laten stromen van je emoties, in ontwikkeling blijven, je kwetsbaar durven opstellen en leren vertrouwen op jouw eigen kern.